Ebubekir Aydın Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 78 18 Eylül 2022 #11 MrLonax dedi: Format atma şansınız var mı? Varsa atabilirsiniz ya da Linux kurup dosyalarınızı alın. Genişletmek için tıkla... Az önce bütün dosyaları silmeli bir şekilde sıfırlamaya çalıştım ama bir hatadan dolayı sıfırlamadı.
MrLonax dedi: Format atma şansınız var mı? Varsa atabilirsiniz ya da Linux kurup dosyalarınızı alın. Genişletmek için tıkla... Az önce bütün dosyaları silmeli bir şekilde sıfırlamaya çalıştım ama bir hatadan dolayı sıfırlamadı.
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #12 Ebubekir Aydın dedi: Az önce bütün dosyaları silmeli bir şekilde sıfırlamaya çalıştım ama bir hatadan dolayı sıfırlamadı. Genişletmek için tıkla... USB ile mi atmaya çalıştınız.
Ebubekir Aydın dedi: Az önce bütün dosyaları silmeli bir şekilde sıfırlamaya çalıştım ama bir hatadan dolayı sıfırlamadı. Genişletmek için tıkla... USB ile mi atmaya çalıştınız.
Ebubekir Aydın Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 78 18 Eylül 2022 #13 MrLonax dedi: USB ile mi atmaya çalıştınız. Genişletmek için tıkla... Hayır
MrLonax Centipat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 410 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2022 #14 Ebubekir Aydın dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... USB kesin çözüm.