Zhckoo
Kilopat
Daha fazla
Bugün Görev Yöneticisi'nin Başlangıç kısmında "Opera Browser Assistant" adında bir program gördüm, kullanmadığım için sileyim dedim, Opera'nın dosya konumundan bu programın dosyasını sildim. Daha sonra tekrar Başlangıç sekmesini açınca daha önce burada olan programların kaybolduğunu gördüm, gitmeyenler var fakat Wallpaper Engine, Steam, Discord, Sticky Notes gibi programlar birden yok oldu ve Wallpaper Engine artık bilgisayar açıldığında açılmıyor. Ne yaptıysam geri getiremedim çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim.
Güncelleme: Evet, saçma bir şekilde programları tek tek açıp kendi ayarlarından Windows başlangıcında uygulamanın da açılması seçeneğini etkin hale getirince Görev Yöneticisi'ne de tek tek geri geldiler. Fakat yine de neden böyle bir anda kaybolduklarını anlayamadım. Eğer aynı sorunu yaşayan olursa diye bu sorunun nedenini yine de yazarsanız sevinirim, belki birine yardımımız dokunur.
Güncelleme: Evet, saçma bir şekilde programları tek tek açıp kendi ayarlarından Windows başlangıcında uygulamanın da açılması seçeneğini etkin hale getirince Görev Yöneticisi'ne de tek tek geri geldiler. Fakat yine de neden böyle bir anda kaybolduklarını anlayamadım. Eğer aynı sorunu yaşayan olursa diye bu sorunun nedenini yine de yazarsanız sevinirim, belki birine yardımımız dokunur.
Son düzenleyen: Moderatör: