H haemci Centipat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #1 Ne yapmak lazım, bir de açık durumdaymış? bu da ctrl+shift+esc menüsünden:
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 8 Ağustos 2023 #2 haemci dedi: Ne yapmak lazım, bir de açık durumdaymış? Eki Görüntüle 1895024 bu da ctrl+shift+esc menüsünden: Eki Görüntüle 1895025 Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu açmayı deneyin sağ tık ile. Bakın bakalım neyin nesiymiş. Artı 0 Eksi
haemci dedi: Ne yapmak lazım, bir de açık durumdaymış? Eki Görüntüle 1895024 bu da ctrl+shift+esc menüsünden: Eki Görüntüle 1895025 Genişletmek için tıkla... Dosya konumunu açmayı deneyin sağ tık ile. Bakın bakalım neyin nesiymiş.
M Mr. L Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 883 Çözümler 8 8 Ağustos 2023 #3 Bende de benzer durum vardı. Forumda çözümü görüp uygulamıştım onuda kaldırmıştım. Önemli olmayan bir kalıntıydı benimkisi. Sizde devre dışı bırakıp kapatabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Bende de benzer durum vardı. Forumda çözümü görüp uygulamıştım onuda kaldırmıştım. Önemli olmayan bir kalıntıydı benimkisi. Sizde devre dışı bırakıp kapatabilirsiniz.
KS KS H haemci Centipat Katılım 10 Eylül 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2023 #4 PHUBA dedi: Dosya konumunu açmayı deneyin sağ tık ile. Bakın bakalım neyin nesiymiş. Genişletmek için tıkla... dosya konumuna basamıyorum maalesef Artı 0 Eksi
PHUBA dedi: Dosya konumunu açmayı deneyin sağ tık ile. Bakın bakalım neyin nesiymiş. Genişletmek için tıkla... dosya konumuna basamıyorum maalesef
PHUBA Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 478 Çözümler 5 9 Ağustos 2023 #5 haemci dedi: dosya konumuna basamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Siz yine de ne olur ne olmaz devre dışı bırakın. Son düzenleme: 9 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
haemci dedi: dosya konumuna basamıyorum maalesef Genişletmek için tıkla... Siz yine de ne olur ne olmaz devre dışı bırakın.