Arda_Demir Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 28 12 Ekim 2024 #1 Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Bütçe: 3000 3500'e kadar.
Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Bütçe: 3000 3500'e kadar.
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.753 Çözümler 27 12 Ekim 2024 #2 Arda_Demir dedi: Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Bütçe: 3000 3500'e kadar. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/valencia-vc304-klasik-gitar-kilif-hediyeli-pm-HB0000038LRT Bunu alın. Arda_Demir dedi: Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı is Genişletmek için tıkla... KOZMOS IC-100 NA / Natural Klasik Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS IC-100 NA / Natural Klasik Gitar, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu da olabilir ama valencia biraz daha iyi bence.
Arda_Demir dedi: Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı istiyorum. Bütçe: 3000 3500'e kadar. Genişletmek için tıkla... https://www.hepsiburada.com/valencia-vc304-klasik-gitar-kilif-hediyeli-pm-HB0000038LRT Bunu alın. Arda_Demir dedi: Ben gitar alıp öğrenmek istiyorum ama başlangıç olarak hangi gitarı alacağımı bilmiyorum. Yardımınızı is Genişletmek için tıkla... KOZMOS IC-100 NA / Natural Klasik Gitar Fiyatı, Özellikleri | ZUHAL - Dünyanın En İyi Müzik Mağazası Tasarımı Ödülü 2024 KOZMOS IC-100 NA / Natural Klasik Gitar, KOZMOS ürünleri en uygun fiyatlarla Zuhal Müzik'te. www.zuhalmuzik.com Bu da olabilir ama valencia biraz daha iyi bence.
Arda_Demir Centipat Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 28 12 Ekim 2024 #3 Kursa gimeden evde öğrenebilir miyim kursa gidecek vaktim olmayacak da evde video izlesem gelisir miyim?
Kursa gimeden evde öğrenebilir miyim kursa gidecek vaktim olmayacak da evde video izlesem gelisir miyim?
JaxMoon Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2024 #4 kursa gitmeden evden öğrenmen çok zor şahsen ben de senin gibi demiştim kursa gitmeden hiç bir şey anlamadım ytdeki adam ne kadar güzel anlatsada
kursa gitmeden evden öğrenmen çok zor şahsen ben de senin gibi demiştim kursa gitmeden hiç bir şey anlamadım ytdeki adam ne kadar güzel anlatsada
Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.753 Çözümler 27 12 Ekim 2024 #5 Arda_Demir dedi: Kursa gimeden evde öğrenebilir miyim kursa gidecek vaktim olmayacak da evde video izlesem gelisir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben evde yapmayı deneyeceğim kendim de kursa gitmiyorum. JaxMoon dedi: Kursa gitmeden evden öğrenmen çok zor şahsen ben de senin gibi demiştim kursa gitmeden hiçbir şey anlamadım ytdeki adam ne kadar güzel anlatsada Genişletmek için tıkla... Gitar muadillerine göre kolay bir enstürman. Haftada 1 saat ayda 4 saat kursa 1200 TL istiyor açgözlüler. 3 ayda 1 gitar parası da kursa vereceksin yani.
Arda_Demir dedi: Kursa gimeden evde öğrenebilir miyim kursa gidecek vaktim olmayacak da evde video izlesem gelisir miyim? Genişletmek için tıkla... Ben evde yapmayı deneyeceğim kendim de kursa gitmiyorum. JaxMoon dedi: Kursa gitmeden evden öğrenmen çok zor şahsen ben de senin gibi demiştim kursa gitmeden hiçbir şey anlamadım ytdeki adam ne kadar güzel anlatsada Genişletmek için tıkla... Gitar muadillerine göre kolay bir enstürman. Haftada 1 saat ayda 4 saat kursa 1200 TL istiyor açgözlüler. 3 ayda 1 gitar parası da kursa vereceksin yani.