Ücretsiz Başlangıç seviyesi satranç dersi

gambitwastaken

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
Canım sıkıldığı için, satranç oynamayı bilmeyen 1-2 kişiye satranç dersi vermeyi düşünüyorum. Sadece taşların nasıl hareket ettiğini değil; notasyon, birkaç açılış ve oyun sonu da öğreteceğim. Notasyon öğrendikten sonra kendiniz ilerletmek ile bir sorun yaşamazsınız. İlgilenen arkadaşlar Discord isimlerini yazabilir. Bu arada ekleyeyim; Lisanslı sporcuyum.

Son düzenleme:
Eğer hala ilan aktifse katılmak isterim derslerinize. Kendimi satrançta geliştirmek istiyorum 1400-1500 ratingli bir oyuncuyum. Yeniyim diyebilirim. Eğer eklemek isterseniz KannHeil#1846 kullanıcı ismimden ekleyebilirsiniz.

Eğer hala ilan aktifse katılmak isterim derslerinize. Kendimi satrançta geliştirmek istiyorum 1400-1500 ratingli bir oyuncuyum. Yeniyim diyebilirim. Eğer eklemek isterseniz KannHeil#1846 kullanıcı ismimden ekleyebilirsiniz.
Ekliyorum, bu akşam ya da yarın başlarız seninle.
Çevrimiçi Canlı Satranç Online arkadaşım ile birlikte maç atarken rakibe Suriye'li gelmişdi beni yenmişti o günden bu yana satranç oynamıyorum.
Bana da geldi bir kere, yandan muhabbet ediyorduk, süresi bitti kazandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…