Başlangıç seviyesi tarih kitabı önerisi

700586

Decapat
Evet başlıkta da belirtiğim gibi başlangıç seviyesi için tarih kitabı lazım. Kendimce birkaç kitap seçmiştim fakat hem bilgim olsun hem kelime bilgim çok az ve kitapları okurken anlamakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamadığımdan kitaba da tam olarak odaklanamıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Evet başlıkta da belirtiğim gibi başlangıç seviyesi için tarih kitabı lazım. Kendimce birkaç kitap seçmiştim fakat hem bilgim olsun hem kelime bilgim çok az ve kitapları okurken anlamakta güçlük çekiyorum. Konuyu anlamadığımdan kitaba da tam olarak odaklanamıyorum. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Dostum cogu kisi okumustur ama okumadiysan sana intibahi onerebilirim.

Hangi tür tarih mesela?

Dünya tarihi, Eski Göktürk Tarihi, Osmanlı Tarihi vb fark etmez her türlü tarih kitabını okurum şuandaki amacım zaten kelime daraçığımı ve bilgimi artırmak
O zaman halil inalcığın osmanlı kitaplarını öneririm ayrıca ilber hocanın yakın tarihin gerçekleri diye bir kitabı var içinde fazlaca eski türkçe kelime var eğer anlıyorsan öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı