Demirhan14 Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #1 Konu: Windows 10 kullanıyorum. Format attım sonra böyle oldu: Sebepsiz yere gözükmemeye başladı, gizli öğeler açık. "C:\Users\demir\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" kısmı boş. Yardımlarınızı bekliyorum.
Konu: Windows 10 kullanıyorum. Format attım sonra böyle oldu: Sebepsiz yere gözükmemeye başladı, gizli öğeler açık. "C:\Users\demir\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" kısmı boş. Yardımlarınızı bekliyorum.
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.411 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #2 Demirhan14 dedi: Eki Görüntüle 2269827 Konu: Windows 10 kullanıyorum. Format attım sonra böyle oldu: Eki Görüntüle 2269829 Sebepsiz yere gözükmemeye başladı, gizli öğeler açık. "C:\Users\demir\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" kısmı boş. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Benim de uygulama geçmişinde veri yok diyor. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Demirhan14 dedi: Eki Görüntüle 2269827 Konu: Windows 10 kullanıyorum. Format attım sonra böyle oldu: Eki Görüntüle 2269829 Sebepsiz yere gözükmemeye başladı, gizli öğeler açık. "C:\Users\demir\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup" kısmı boş. Yardımlarınızı bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Bir şey olmaz hocam. Benim de uygulama geçmişinde veri yok diyor. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum.
Demirhan14 Centipat Katılım 29 Temmuz 2024 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #3 GeForce GTX 1060 dedi: Bir şey olmaz hocam. Benim de uygulama geçmişinde veri yok diyor. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatmak istiyorum bir yolu var mı?
GeForce GTX 1060 dedi: Bir şey olmaz hocam. Benim de uygulama geçmişinde veri yok diyor. Sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Kapatmak istiyorum bir yolu var mı?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.411 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #4 Demirhan14 dedi: Kapatmak istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kalsın hocam boşverin.
Demirhan14 dedi: Kapatmak istiyorum bir yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Kalsın hocam boşverin.