Başlangıç Uygulamaları Eklenmiyor

Sebastiann

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi başlangıç programlarına görev yöneticisinden bakıyorum, daha düne kadar olan uygulamalarım yok. Örneğin Steam ve Discord yok. Ekliyorum, 2 dakika geçmiyor hemen siliniyorlar oradan, gözlerimle görebiliyorum silindiklerini. Ne yapmalıyım virüs falan olabilir mi?
Not: Fotoğraftaki uygulamalar dışında uygulama ekleyemiyorum.

Hocam, bence başlangıcına bir program yerleştirmene gerek yok, sebebi eklediğin programları bilgisayarının başlangıcını kastırır.Bence bu konuyu bir daha düşün.

Hocam, bence başlangıcına bir program yerleştirmene gerek yok, sebebi eklediğin programları bilgisayarının başlangıcını kastırır.Bence bu konuyu bir daha düşün.
Bende öyle bir sıkıntı yok SSD gayet hızlı açılmalarını zaten sağlıyor. Sistemim de fazlasıyla güçlü. Ancak ben yeni program ekleyememe durumuna çözüm bulamıyorum bir türlü. Aynı sorunu yaşayan hiç mi yok internette ?

Hocam, araştırmak lazım en son çözümün format olabilir.

Sorunu çözdüm bir virüs kaynaklıydı. Konumunu buldum ne yaparsam yapayım silemiyordum cce killswitch programı ile pc yeniden başlarken sildim. Kısaca sorun çözüldü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…