C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #1 Merhaba. GitHub'dan bazı programlar indirdim ve saçma sapan bir başlangıç uygulamaları var bunların konumu nasıl öğrenilir? Windows 11 kullanıyorum.
Merhaba. GitHub'dan bazı programlar indirdim ve saçma sapan bir başlangıç uygulamaları var bunların konumu nasıl öğrenilir? Windows 11 kullanıyorum.
tedolone Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 597 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #2 CamelonTv dedi: Merhaba. GitHub'dan bazı programlar indirdim ve saçma sapan bir başlangıç uygulamaları var bunların konumu nasıl öğrenilir? Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden bakıyorsun değil mi?
CamelonTv dedi: Merhaba. GitHub'dan bazı programlar indirdim ve saçma sapan bir başlangıç uygulamaları var bunların konumu nasıl öğrenilir? Windows 11 kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Görev Yöneticisi'nden bakıyorsun değil mi?
C CamelonTv Hectopat Katılım 11 Mart 2022 Mesajlar 266 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2023 #3 tedolone dedi: Görev Yöneticisi'nden bakıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki ayarlar kısmından.
tedolone dedi: Görev Yöneticisi'nden bakıyorsun değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır tabii ki ayarlar kısmından.