Çözüldü Başlangıç uygulamalarına GoodbyeDPI nasıl eklenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

her4_35

Centipat
Merhaba, görev yöneticisinde olan başlangıç bölümünde olmayan bir uygulamayı nasıl eklerim veya nasıl ekleyebilirim?
Anlatamamış olabilirim ama Discord adlı uygulamaya girerken GoodbyeDPI istiyor biliyorsunuzdur. Ve bunu her PC açıp kapattığımda tekrar açmak istemiyorum.

Çözüm

Hocam zaten goodbye DPI kendi otomatik olarak sistem hizmeti olarak arka planda çalışıyor. Manuel olarak eklemenize gerek yok.

Resimde gördüğün service_install ile başlayanlar direk olarak otomatik sistemi açtığında başlıyor dostum. O alternatif olanlardan hangisi çalışıyor ise onun service install halini aç ve herhangi bir tuşa bas, otomatik kurulacak zaten.

Eğer illaki ekleyeceğim diyorsan Win + r bas → shell:startup yaz ve açılan pencereye kısayolunu vesaire atarsan direk başlatır kendi.

Hocam zaten goodbye DPI kendi otomatik olarak sistem hizmeti olarak arka planda çalışıyor. Manuel olarak eklemenize gerek yok.

Resimde gördüğün service_install ile başlayanlar direk olarak otomatik sistemi açtığında başlıyor dostum. O alternatif olanlardan hangisi çalışıyor ise onun service install halini aç ve herhangi bir tuşa bas, otomatik kurulacak zaten.

Eğer illaki ekleyeceğim diyorsan Win + r bas → shell:startup yaz ve açılan pencereye kısayolunu vesaire atarsan direk başlatır kendi.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…