godo Femtopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 65 20 Mart 2021 #1 Bilgisayarın başlangıç kısmında herhangi bir uygulama yok, bu sorunu nasıl çözerim? Şu anlık Kaspersky kendi uygulama yönet kısmından yönetiyorum ama normal başlatı kullanmak istiyorum.
Bilgisayarın başlangıç kısmında herhangi bir uygulama yok, bu sorunu nasıl çözerim? Şu anlık Kaspersky kendi uygulama yönet kısmından yönetiyorum ama normal başlatı kullanmak istiyorum.
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 20 Mart 2021 #2 CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Artı 1 Eksi
CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız.
KS KS godo Femtopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 65 20 Mart 2021 #3 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... Teşkürler deniyorum. 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows resource protection did not find any integrity violations. C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Another servicing or repair operation is currently running. Wait for this to finish and run sfc again. C:\WINDOWS\system32> Dedi şimdi bilgisayarı başlatıyorum. 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... Hmm maalesef düzelmedi acba başka çözüm yolu var mı? Dosya Ekleri Screenshot_4.png 18,9 KB · Görüntüleme: 24 Son düzenleme: 20 Mart 2021 Artı 0 Eksi
300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... Teşkürler deniyorum. 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Beginning verification phase of System scan. Verification 100% Complete. Windows resource protection did not find any integrity violations. C:\WINDOWS\system32>sfc /scannow Beginning System scan. This process will take some time. Another servicing or repair operation is currently running. Wait for this to finish and run sfc again. C:\WINDOWS\system32> Dedi şimdi bilgisayarı başlatıyorum. 300319 dedi: CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp sfc /scannow komutunu giriniz. İşlem tamamlandıktan sonra sisteminizi yeniden başlatınız. Genişletmek için tıkla... Hmm maalesef düzelmedi acba başka çözüm yolu var mı?