Xumtaz Femtopat Katılım 8 Mart 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2025 #1 Bilmediğim 2 tane dosya var bunlar virüs olabilir mi? Üstüne tıkladığımda bir şey gözükmüyor. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-03-17 174621.png 41,3 KB · Görüntüleme: 41
Bcansiz74 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Haziran 2018 Mesajlar 1.554 Çözümler 121 17 Mart 2025 #2 Virüs değil. Bu kayıtlar, AppsFlyer SDK/API'sini kullanan bir oyun uygulaması tarafından eklenmiş. Native PC C++ Başlat menüsüne regedit yazarak HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run yolundan bu kayıtları kaldırabilirsiniz.
Virüs değil. Bu kayıtlar, AppsFlyer SDK/API'sini kullanan bir oyun uygulaması tarafından eklenmiş. Native PC C++ Başlat menüsüne regedit yazarak HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run yolundan bu kayıtları kaldırabilirsiniz.
Burhan61 Decapat Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 1.332 Çözümler 16 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Amd Ryzen 3 2200U - Radeon Vega 3 - 8 GB 2400 MHZ - 256 GB SSD //HP 255 G7\\ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 17 Mart 2025 #3 Xumtaz dedi: Bilmediğim 2 tane dosya var bunlar virüs olabilir mi? Üstüne tıkladığımda bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... @Bcansiz74 Hocamın dediği gibi SDK/API kullanan bir uygulama tarafından oraya eklenmiş. Regedit ile de kaldırabilirsiniz eğer uğraşmak istemiyorsanız Autoruns indirip direk oradan silebilirsiniz.
Xumtaz dedi: Bilmediğim 2 tane dosya var bunlar virüs olabilir mi? Üstüne tıkladığımda bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... @Bcansiz74 Hocamın dediği gibi SDK/API kullanan bir uygulama tarafından oraya eklenmiş. Regedit ile de kaldırabilirsiniz eğer uğraşmak istemiyorsanız Autoruns indirip direk oradan silebilirsiniz.