G gandalf23 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 177 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2014 #1 Yukarıdaki programlardan hangisi gereklidir ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2014
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Temmuz 2014 #2 Kapatman gerekenler: CyberLink Youcam (Bu saçmalığı komle silebilirsin de) Daemon Tools (Gerektiğinde açarsın) HP Message Service Facebook Yükleyici Ben olsam temiz bir 8.1 kurardım. Böylece PC ile gelen çöplerden de kurtulurdum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Kapatman gerekenler: CyberLink Youcam (Bu saçmalığı komle silebilirsin de) Daemon Tools (Gerektiğinde açarsın) HP Message Service Facebook Yükleyici Ben olsam temiz bir 8.1 kurardım. Böylece PC ile gelen çöplerden de kurtulurdum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
G gandalf23 Hectopat Katılım 1 Temmuz 2014 Mesajlar 177 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2014 #3 Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2014