Başlangıç'ta bilinmeyen dosyalar

Sydraaa

Hectopat
Yer
Bursa / Eskişehir
Daha fazla  
Bu 2 dosya nedir bilen var mı? Bilgisayarımda virüs koruması var fakat dosyalarda fotoğraf bile yok.

1617782451489.png

Hayır. Sadece çevrimiçi arayabiliyorum. Arama yapınca Bing arama moturundan saçma saçma şeyler çıkıyor.

Anti-Virüs programları algılamıyor ise program bu.

Orijinal IAStorIcon.exe dosyası, Intel corporation tarafından Intel Rapid Storage Technology'nin (rst) bir yazılım bileşenidir. Bu Windows hizmeti, Intel® hızlı depolama teknolojisi (RST) hizmeti çalışmıyorsa ünlem işaretini ve çalışıyorsa yeşil bir onay işaretini gösteren bir araç çubuğu simgesi görüntüler. Simgeye tıklamak RST kullanıcı arayüzünü başlatır.

Anti-Virüs programları algılamıyor ise program bu.

Orijinal IAStorIcon.exe dosyası, Intel corporation tarafından ıntel® Rapid Storage Technology'nin (rst) bir yazılım bileşenidir. Bu Windows hizmeti, ıntel® hızlı depolama teknolojisi (rst) hizmeti çalışmıyorsa ünlem işaretini ve çalışıyorsa yeşil bir onay işaretini gösteren bir araç çubuğu simgesi görüntüler. Simgeye tıklamak rst kullanıcı arayüzünü başlatır.
Fakat hocam benim bilgisayarımda böyle bir özellik yok. Ne arıyor bu benim bilgisayarımda? Ayrıca İntel'i geçtim o tamam ama itech ne. Onu anlamadım.

Fakat hocam benim bilgisayarımda böyle bir özellik yok. Ne arıyor bu benim bilgisayarımda? Ayrıca Intel'i geçtim o tamam ama itech ne. Onu anlamadım.

Hocam araştırdım ama o konuda bir bilgiye maalesef ulaşamadım. Durduk yere mi oldu bunlar?

Hocam araştırdım ama o konuda bir bilgiye maalesef ulaşamadım. Durduk yere mi oldu bunlar?
2 Gün önce yoktu. En son 2 gün önce kontrol etmiştim. Dün bilgisayarıma sadece BetterDiscord indirdim. Başka bir program kurulumu yapılmadı. İntel ile alakalı olan dosya belki anakart üzerindeki driverları kurarken gelmiş olabilir. Çoğu ihtimal öyle oldu.

2 gün önce yoktu. En son 2 gün önce kontrol etmiştim. Dün bilgisayarıma sadece betterdiscord indirdim. Başka bir program kurulumu yapılmadı. Intel ile alakalı olan dosya belki anakart üzerindeki driverları kurarken gelmiş olabilir. Çoğu ihtimal öyle oldu.

Driver kursa bile bir ismi simgesi olur. Ama bu çok değişik bir program. Büyük ihtimalle betterdiscord'dan geldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı