WYR Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 300 Çözümler 5 4 Ağustos 2024 #1 Selamlar baslangic programlarini ayarlamak isterken boyle bir goruntu ile karsilastim. Nedir bu saçma isimli arakdas?
Selamlar baslangic programlarini ayarlamak isterken boyle bir goruntu ile karsilastim. Nedir bu saçma isimli arakdas?
HectorBurak Hectopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 903 Makaleler 1 Çözümler 27 4 Ağustos 2024 #2 Malwarebytes veyahut Kaspersky indirip virüs taraması yapın hocam.
WYR Decapat Katılım 15 Temmuz 2023 Mesajlar 300 Çözümler 5 4 Ağustos 2024 #3 HectorBurak dedi: Malwarebytes veyahut Kaspersky indirip virüs taraması yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Virus oldugunu dusunmuyorum daha yeni formatladim ve her formatta yukledigim uygulamalardan farkli bir uygulama da kurmadim kalinti olabileceginden bahsediyorlar Regedit'ten sildim.
HectorBurak dedi: Malwarebytes veyahut Kaspersky indirip virüs taraması yapın hocam. Genişletmek için tıkla... Virus oldugunu dusunmuyorum daha yeni formatladim ve her formatta yukledigim uygulamalardan farkli bir uygulama da kurmadim kalinti olabileceginden bahsediyorlar Regedit'ten sildim.