- Makaleler
- 6
Başlangıçta CMD açılıyor ancak ben Malwerebytes ile tarattığım için dosya bulunamadı diyor. Random bir ismi var açılan pencerenin. Tekrar taratıyorum şimdi korkmalı mıyım?
Tekrar Malwerebytes ile tarattım. Bu sefer internet bağlantısını kestim. Tararken Chrome sürekli açılıyordu demek kendini tekrar yüklemiş. Sonra 1 tehdit buldu sildim. Ama Malwerebytes indirmeden önce "YOUR FILES ARE ENCRYPTED" diye bi dosya vardı bilgisayarı hiç taratmadan önce. İçindede ingilizce olarak "Bilgilerin ele geçirildi salın 3. Parti yazılımlar kullanma verilerini paylaşırız." gibi. Bende kendi kendime dedimki bunlar oyun mu paylaşacsk başladım tarartmayaSistemi güvenli modda açıp bilgisayarınızdaki dosyalara bir de öyle göz atın.
Sorun çözüldüyse güzel. Bilgisayara indireceğiniz dosyaları 2 kere kontrol etmek gerek.Tekrar Malwerebytes ile tarattım. Bu sefer internet bağlantısını kestim. Tararken Chrome sürekli açılıyordu demek kendini tekrar yüklemiş. Sonra 1 tehdit buldu sildim. Ama Malwerebytes indirmeden önce "YOUR FILES ARE ENCRYPTED" diye bi dosya vardı bilgisayarı hiç taratmadan önce. İçindede ingilizce olarak "Bilgilerin ele geçirildi salın 3. Parti yazılımlar kullanma verilerini paylaşırız." gibi. Bende kendi kendime dedimki bunlar oyun mu paylaşacsk başladım tarartmaya. Hiç bir kredi kartı alışverişi yapmadım Allahtan PC'den.
Evet bencedeSorun çözüldüyse güzel. Bilgisayara indireceğiniz dosyaları 2 kere kontrol etmek gerek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.