Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 14 Temmuz 2021 #1 Görev yöneticisi başlangıç kısmında Discord gözükmüyor. Ondan dolayı da devre dışı bırakamıyorum.
Çözüm Vittorio03 14 Temmuz 2021 Discord ayarlarında var. Bu arada görev yöneticisinden devre dışı bırakman gereken şey farklı adı discord olarak geçmiyor. GitHub bağlantılı logosuz bir uygulama var onu seçmeniz gerek.
Discord ayarlarında var. Bu arada görev yöneticisinden devre dışı bırakman gereken şey farklı adı discord olarak geçmiyor. GitHub bağlantılı logosuz bir uygulama var onu seçmeniz gerek.
engoboi Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 1.248 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2021 #11 Captain Jhon Price dedi: Bende kullanmıyorum fakat öyle gözüküyor bir hata galiba önceden de hiç indirmedim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir modifikasyon yaptıysan ya da yeni update aldıysa discord öyle gözükür (ya da farklı bir şeydir). Artı 0 Eksi
Captain Jhon Price dedi: Bende kullanmıyorum fakat öyle gözüküyor bir hata galiba önceden de hiç indirmedim. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir modifikasyon yaptıysan ya da yeni update aldıysa discord öyle gözükür (ya da farklı bir şeydir).
KS KS Ciarus Hectopat Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 939 Çözümler 7 15 Temmuz 2021 #12 Çok teşekkürler. Başta yazan arkadaş sayesinde sorunu çözdüm. Artı 0 Eksi