Başlangıçta Dxdiag Açılıyor

mstf26131

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı açtığımda şifremi giriyorum masaüstü geliyor bazen dxdiag açılmış olarak geliyor fotoğrafta da görüldüğü gibi, bazen hiç açılmıyor, bazen de arka arkaya 4 5 kere açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim, bu sorun neden olur?

371868

Görev Yöneticisinden ''Başlangıç'' kısmına gel belki ordandır Etkinleştirildi yazıyor ise Devre Dışı Bıraka tıkla üstüne tıklayıp belki işe yarar.
Başlıkta da belirttiğim gibi bilgisayarı açtığımda şifremi giriyorum masaüstü geliyor bazen dxdiag açılmış olarak geliyor fotoğrafta da görüldüğü gibi, bazen hiç açılmıyor, bazen de arka arkaya 4 5 kere açılıyor. Bunu nasıl engelleyebilirim, bu sorun neden olur?

Eki Görüntüle 371868

Orda etkin olanların arasında ne olduğunu anlamadığım 2 şey var sadece birisi SwitchBoard Server diğeri Delayed Launcher bir tane de IDM var etkin olan onun da bununla alakası yok zaten.

Sırf bu konu için üye oldum. Yaklaşık 1 haftadır bu sıkıntı(acaba sıkıntı mı?) bendede var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eki Görüntüle 371868

Merhaba hocam. Özel mesaj atacaktım da atamadım. Sorunu çözebildiniz mi acaba? Benimde sinirimi bozmaya başladı bu sorunda. Formatta attım sırf bunun için ama hala devam etmekte.Neden oluyor anlamadım gitti.

Son düzenleme:
Merhaba, sorunu çözemedim maalesef hala devam etmekte, bazen yapıyor bazen yapmıyor bende çok üstüne gitmedim o yüzden, çözüm önerisi olan varsa hala ihtiyacımız var.🙂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı