Başlangıçta gözüken "Program" silinir mi?

Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 - RX6700XT - 8x4 3000 MHz
SS'den görebileceğiniz gibi, benim devre dışı bıraktığım 2 adet "Program" isminde dosyalar/programlar var. Bunları nasıl kaldırabilirim? Bir sorun teşkil ederler mi?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    16 KB · Görüntüleme: 88
Autoruns dosyasını indirip Autoruns64 aracını yönetici olarak çalıştır ve sarı renkteki girdilere sağ tıklayıp temizlemeyi deneyebilirsin. Bu dosyalar/hizmetler kaldırmış olduğun yazılımların kalıntısı olarak sisteminde yer alırlar. Silinmesi gereklidir.

O uygulamayı biraz araştırdım ve virüsmüş. "Paste" yapıcam.
Virüs falan değil. Sistemden kaldırılan yazılımların artık dosyasıdır. Görev yöneticisinde kontrol ettiğinizde belirtilen bu dosyalar yanında File not found şeklinde uyarı verecektir. Artık dosya oldukları için sistemin bi yerinde de depolanmıyorlar. Forumda çoğu kişi aynı sorundan dolayı konu açıyor. Düzgün bir şekilde araştırma yapmanı öneririm. Gördüğünüz ve okuduğunuz şeylere de virüs demek huyundan vazgeçiniz.

Autoruns dosyasını indirip Autoruns64 aracını yönetici olarak çalıştır ve sarı renkteki girdilere sağ tıklayıp temizlemeyi deneyebilirsin. Bu dosyalar/hizmetler kaldırmış olduğun yazılımların kalıntısı olarak sisteminde yer alırlar. Silinmesi gereklidir.
Böyle şeyler buldum, CTRL+D ile silip bilgilendireceğim.
Böyle şeyler buldum, CTRL+D ile silip bilgilendireceğim.
Sarı şeyleri sildim ve düzeldi. Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    98,2 KB · Görüntüleme: 83
  • Adsız.png
    Adsız.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 78
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı