AhmeT02 Decapat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2023 #1 Başlangıç yerinde program yazıyor ve Autoruns isimli programı indirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Başlangıç yerinde program yazıyor ve Autoruns isimli programı indirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?
Windows Güvenliği Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 1.653 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2023 #2 AhmeT02 dedi: Başlangıç yerinde program yazıyor ve Autoruns isimli programı indirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi başlangıçta "Program" yazdığını söylemeye çalışıyorsun sanırım sağ tıkla ve dosya konumunu aça bas.
AhmeT02 dedi: Başlangıç yerinde program yazıyor ve Autoruns isimli programı indirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisi başlangıçta "Program" yazdığını söylemeye çalışıyorsun sanırım sağ tıkla ve dosya konumunu aça bas.