Kaandrick Lamar
Kilopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Ryzen 5 5600 & AK400 Digital - Corsair Vengeance Pro RGB SL 2x16GB 3600MHz - Kingston Renegade 2TB + Kioxia Exceria G2 1TB + WD 1TB/7200rpm - Asus Dual RTX 3070 - Gigabyte A520M DS3H - NZXT H510 Flow w/Thermalright tl-c12c-s 3x120 & Razer Chroma ARGB Controller
- Meslek
- Seyahat Danışmanı
Merhabalar,
Bilgisayarımı açtığımda karşıma sadece ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi bir komut ekranı çıkıyor. Başka herhangi bir şey çıkmıyor. Explorer.exe otomatik olarak başlamıyor. Komut ekranına explorer.exe yazarak masaüstüne erişim sağlıyorum. Aslında çok büyük bir problem değil ama can sıkıyor. CMD ekranı da eskisi gibi değil. Normalde üst kısımda Versiyon numarası vb. yazması ve daha büyük şekilde açılması gerekiyor (Ekranın yanına yeni klasör eklememin sebebi boyutunun anlaşılabilmesi). Bende ise durum gördüğünüz gibi. Yardımlarınızı bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Denediklerim:
Güncelleme:
Merhabalar,
Sorunu "Sistem geri yükle" yaparak çözüme kavuşturdum.
Sistem geri yüklemeyi kullanmak için yönergeler Microsoft'un sitesinden bulunabilir.
Sorun çözülmüştür.
Bilgisayarımı açtığımda karşıma sadece ekran görüntüsünde de gördüğünüz gibi bir komut ekranı çıkıyor. Başka herhangi bir şey çıkmıyor. Explorer.exe otomatik olarak başlamıyor. Komut ekranına explorer.exe yazarak masaüstüne erişim sağlıyorum. Aslında çok büyük bir problem değil ama can sıkıyor. CMD ekranı da eskisi gibi değil. Normalde üst kısımda Versiyon numarası vb. yazması ve daha büyük şekilde açılması gerekiyor (Ekranın yanına yeni klasör eklememin sebebi boyutunun anlaşılabilmesi). Bende ise durum gördüğünüz gibi. Yardımlarınızı bekliyorum, cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Denediklerim:
- İnternetten yeni bir cmd.exe dosyası indirerek eskisiyle değiştirmek.
- Regedit'den HKEY_CURRENT_USER/Console adı altında bulunan ayar girdilerini silmek.
- Güncel Avast Antivirüs ile "Tam Sistem Taraması" Yapmak.
- Başlangıç klasörünü boşaltmak (Zaten tamamen boştu).
- Başlangıç klasörünün içerisinde "start explorer.exe" yazılı bir bat dosyası eklemek.
Güncelleme:
Merhabalar,
Sorunu "Sistem geri yükle" yaparak çözüme kavuşturdum.
Sistem geri yüklemeyi kullanmak için yönergeler Microsoft'un sitesinden bulunabilir.
Sorun çözülmüştür.
Son düzenleme: