Çözüldü Başlangıçta ve uyku modunda monitör bilgileri görünüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Akatshix

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Rampage CYCLOPS CY25R240
Ben daha bugün böyle bir olayla karşı karşıya geldim. Normalde kendi kendini kapatır siyah ekran olurdu. Lakin baktım ki hem bilgisayar açılırken hem de uzun süre bir şey yapılmadığında (direkt kapanırdı ekran.) Ama şimdi aşağıda gösterdiğim gibi bilgileri gösteriyor. Bunun sebebi ne? Kapatmanın bir yolu var mı? Bir zararı dokunur mu?

1734022538182.jpeg

1734022544923.jpeg

1734022548576.jpeg

1734022550996.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Monitörün arkasında ki tuşlardan 3 veya 2. olana basın ikisinden birisi işe yarar. Bende de böyleydi bu iki tuştan birine basınca düzeldi.

Bilmediğiniz tuşun resmini atar misiniz
1734098154574.jpeg
sağdaki.

Ayrıca bir şey de farkettim. Panel kısmına girdiğimiz de de o hoş görüntüyü , bu resimlerdeki aynı görüntü ebatına sahip bir panel var. Ve eski ayarların hiçbiri burada gözükmüyor. Sebebini bilmiyorum ama sorun çıkartıyor bilgisayar kapandıktan sonra ekran açık kalmaya devam ediyor.

.

Eki Görüntüle 2373340 sağdaki.

Ayrıca bir şey de farkettim. Panel kısmına girdiğimiz de de o hoş görüntüyü , bu resimlerdeki aynı görüntü ebatına sahip bir panel var. Ve eski ayarların hiçbiri burada gözükmüyor. Sebebini bilmiyorum ama sorun çıkartıyor bilgisayar kapandıktan sonra ekran açık kalmaya devam ediyor.

.
Düğmeye tıklayıp denediniz mi

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı