M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.132 16 Ocak 2023 #1 Google Chrome ayarlarından başlangıçta yeni sekme sayfasını aç kısmını seçiyorum. Dediği gibi yeni sekmeyi açıyor ama eski sekmeleri kapatmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Eski sekmeleri direkt kapatsın istiyorum.
Google Chrome ayarlarından başlangıçta yeni sekme sayfasını aç kısmını seçiyorum. Dediği gibi yeni sekmeyi açıyor ama eski sekmeleri kapatmıyor. Bunu nasıl çözebilirim? Eski sekmeleri direkt kapatsın istiyorum.
Hikmtdmr Kilopat Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 155 16 Ocak 2023 #2 Eski sekmeyi kapat ayarı vardır ben öyle hatırlıyorum hocam. Olmadı ayarları 0'la dediğin ayarı yap kökten çözüm olsun. Artı 0 Eksi
Eski sekmeyi kapat ayarı vardır ben öyle hatırlıyorum hocam. Olmadı ayarları 0'la dediğin ayarı yap kökten çözüm olsun.
Atalabay Hectopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 19 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Casper Nirvana F600 Laptop 12 GB Ram Nvdia Geforce 940 Mx İntel Core i5 7Gen 3.4Hz Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 16 Ocak 2023 #3 Hocam Control + W tuş kombinasyonuyla kapatmayı deneyebilirsin. Yeni sekme açarken de Control + T yapıp geri yazabilir misin? Artı 0 Eksi
Hocam Control + W tuş kombinasyonuyla kapatmayı deneyebilirsin. Yeni sekme açarken de Control + T yapıp geri yazabilir misin?
PRIME H610MK Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 1.172 Çözümler 4 Yer Osmangazi 16 Ocak 2023 #4 Temiz başlangıç diye seçenek olması gerek varmı? Artı 0 Eksi