Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Ne yapacağım bilmiyorum, görev yöneticisindeki başlangıçta gözükmüyor.
Turkish Kebab Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.476 Makaleler 6 Çözümler 14 6 Nisan 2021 #2 Zoilist dedi: Eki Görüntüle 960656 Ne yapacağım bilmiyorum, görev yöneticisindeki başlangıçta gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna baktınız mı?
Zoilist dedi: Eki Görüntüle 960656 Ne yapacağım bilmiyorum, görev yöneticisindeki başlangıçta gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Dosya konumuna baktınız mı?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 6 Nisan 2021 #3 Bilgisayarınızda emülatör var mı? Varsa ondan çıkıyordu sanırım, birkaç kere daha konusu açılmıştı.
Ajan_47 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.489 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Diğer 6 Nisan 2021 #4 Gameloop olabilir.
mesedian1234 Hectopat Katılım 27 Mart 2021 Mesajlar 255 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #5 Zoilist dedi: Eki Görüntüle 960656 Ne yapacağım bilmiyorum, görev yöneticisindeki başlangıçta gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... PUBG emülatörüydü sanırım ama emülatör.
Zoilist dedi: Eki Görüntüle 960656 Ne yapacağım bilmiyorum, görev yöneticisindeki başlangıçta gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... PUBG emülatörüydü sanırım ama emülatör.
mrramen Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 444 Makaleler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Üni. Öğrencisi 6 Nisan 2021 #6 Bilgisayarınızda PUBG Mobile var mı?
Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #7 Turkish Kebab dedi: Dosya konumuna baktınız mı? Genişletmek için tıkla... bakamıyoru çünkü ayarlarda gözüküyo mrramen dedi: Bilgisayarınızda PUBG Mobile var mı? Genişletmek için tıkla... eskiden vardı Measterpo dedi: Bilgisayarınızda emülatör var mı? Varsa ondan çıkıyordu sanırım, birkaç kere daha konusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... eskiden vardı ama iy çince? Measterpo dedi: Bilgisayarınızda emülatör var mı? Varsa ondan çıkıyordu sanırım, birkaç kere daha konusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... eskiden vardı ama iy çince?
Turkish Kebab dedi: Dosya konumuna baktınız mı? Genişletmek için tıkla... bakamıyoru çünkü ayarlarda gözüküyo mrramen dedi: Bilgisayarınızda PUBG Mobile var mı? Genişletmek için tıkla... eskiden vardı Measterpo dedi: Bilgisayarınızda emülatör var mı? Varsa ondan çıkıyordu sanırım, birkaç kere daha konusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... eskiden vardı ama iy çince? Measterpo dedi: Bilgisayarınızda emülatör var mı? Varsa ondan çıkıyordu sanırım, birkaç kere daha konusu açılmıştı. Genişletmek için tıkla... eskiden vardı ama iy çince?
Measterpo Centipat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 1.790 Makaleler 2 Çözümler 25 6 Nisan 2021 #8 Zoilist dedi: bakamıyoru çünkü ayarlarda gözüküyo eskiden vardı eskiden vardı ama iy çince? eskiden vardı ama iy çince? Eki Görüntüle 961037 Genişletmek için tıkla... Demek halen bilgisayarınızda bulunuyor. Sanırım Tencent Games`in emülatörünü kullanıyordunuz, Çin merkezli bir şirket olduğu için öyle.
Zoilist dedi: bakamıyoru çünkü ayarlarda gözüküyo eskiden vardı eskiden vardı ama iy çince? eskiden vardı ama iy çince? Eki Görüntüle 961037 Genişletmek için tıkla... Demek halen bilgisayarınızda bulunuyor. Sanırım Tencent Games`in emülatörünü kullanıyordunuz, Çin merkezli bir şirket olduğu için öyle.
Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #9 Teşekkürler
YiğitSRN Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.484 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #10 Zoilist dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisin de bile çince yazı vardır emulator oluyor genellikle.
Zoilist dedi: Teşekkürler Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisin de bile çince yazı vardır emulator oluyor genellikle.