Çözüldü Başlangıçtaki garip programlar nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

joegolderg_132

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba başlangıçta böyle iki tane uygulama var nedir acaba bunlar virüs olma ihtimali falan var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    4,5 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Silinmiş Microsoft Store'dan inmiş iki uygulama gibi yine de garantilemek için arkadaşın dediği gibi antivirüsle bir tam tarama başlatın ESET antivirüslerin 30 gün denemesi vardı onlara da bakabilirsiniz.
Görev yöneticisindeki başlangıç uygulamalarından komut satırlarına bakabilirsin genelde bayağı yardımcı oluyorlar.

Dosya konumu falan açamıyorum çevrim içi ara deyince virüsle alakalı şeyler çıkıyor 43ab diye başlayan dosyada.

Kaspersky free var taratıyorum şu an.

Orada üstteki ad yayıncı yazan sütunların birine sağ tıkla komut satırını seç.

Silinmiş Microsoft Store'dan inmiş iki uygulama gibi yine de garantilemek için arkadaşın dediği gibi antivirüsle bir tam tarama başlatın ESET antivirüslerin 30 gün denemesi vardı onlara da bakabilirsiniz.

Çözüm

Evet Microsoft'tan bir oyun indirip silmiştim umarım o dur teşekkürler hocam.

Kaspersky Total Security lisans aldım hocam onunla tarattım tehdit çıkmadı teşekkürler

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…