Başlat aramasında Paint nasıl kaldırılır?

Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarımcı
SS'de gördüğünüz gibi "P" yazınca ilk sırada "Paint" çıkıyor. Paint'e ihtiyacım yok. Onun çıkmasını nasıl engelleyebilirim?

Screenshot_1.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İhtiyacınız yoksa uygulamayı Revo Uninstaller ile kaldırın ve bir çok Windows uygulamasını bu program ile kaldırabilirsiniz, Microsoft Edge de dahil.

Paint ana uygulamalardan biri pek önermem kaldırmanızı sorun çıkarabilir.

Ben birçok Windows uygulamasını kaldırdım hiç problem olmadı mis gibi çalışıyor.

Ben birçok Windows uygulamasını kaldırdım hiç problem olmadı mis gibi çalışıyor.

Mesela hangileri paint dahil mi bunlara normalde bu bazı hatalara yol açar görmeseniz bile hatalar oluşabilir ben şu an normal Windows kullanıyorum ama öncesinde kullandığım editlenmiş Windows'ta bir süre sonra sorunlar çıkmaya başladı ve kullanılmaz oldu.

Mesela hangileri paint dahil mi bunlara normalde bu bazı hatalara yol açar görmeseniz bile hatalar oluşabilir ben şu an normal Windows kullanıyorum ama öncesinde kullandığım editlenmiş Windows'ta bir süre sonra sorunlar çıkmaya başladı ve kullanılmaz oldu.

3 tane Windows uygulaması var onun harici diğer uygulamaları hep sildim. Zaten bir şeye yaradıkları yoktu mis gibi yer açtım.

Ekran Alıntısı.PNG

Grafik tasarım programları kullandığım için Paint'e ihtiyacım yok ama yine de sistemsel bir sorun olabilir diye kaldırmak istemiyorum. Arama geçmişini de tamamen silmek istemiyorum.
Sadece Paint'i arama menüsünden kaldırma şansım var mı?
3 tane Windows uygulaması var onun harici diğer uygulamaları hep sildim. Zaten bir şeye yaradıkları yoktu mis gibi yer açtım.

Eki Görüntüle 1337591
"Alıntı ve taslak" yerine de "Lightshot" öneririm.

Grafik tasarım programları kullandığım için Paint'e ihtiyacım yok ama yine de sistemsel bir sorun olabilir diye kaldırmak istemiyorum. Arama geçmişini de tamamen silmek istemiyorum.
Sadece Paint'i arama menüsünden kaldırma şansım var mı?

"Alıntı ve taslak" yerine de "LightShot" öneririm.

Sistemsel bir sorun olmaz bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı