Kaşıkçı Resul Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #1 Arkadaşlar başlat çubuğu çalışmıyor başlık da belirttiğim gibi. Bir de Ctrl+Alt+Del yapamıyorum yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar başlat çubuğu çalışmıyor başlık da belirttiğim gibi. Bir de Ctrl+Alt+Del yapamıyorum yardımcı olur musunuz?
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 16 Kasım 2015 #2 Windows'u güncelleyin. Bir de yönetici haklarıyla komut istemi açıp sfc /scannow komutunu girin. Bekleyin bitene kadar.
Windows'u güncelleyin. Bir de yönetici haklarıyla komut istemi açıp sfc /scannow komutunu girin. Bekleyin bitene kadar.
Kaşıkçı Resul Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2015 #3 sfc /scannow komutu girdim taramayı yaptırdım bir şeyler çözüldü vs. gibi yazı geldi. Onun dışında Windows zaten 10. Eğer güncelleştirme diyorsanız onu nasıl yapabilirim?
sfc /scannow komutu girdim taramayı yaptırdım bir şeyler çözüldü vs. gibi yazı geldi. Onun dışında Windows zaten 10. Eğer güncelleştirme diyorsanız onu nasıl yapabilirim?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.472 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 16 Kasım 2015 #4 Windows'u sıfırlayın düzelmez ise güncellemeleri yapın. Ardından bunları deneyin: [Çözüldü] Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor, Uygulamalar Açılmıyor
Windows'u sıfırlayın düzelmez ise güncellemeleri yapın. Ardından bunları deneyin: [Çözüldü] Windows 10 Başlat Menüsü Açılmıyor, Uygulamalar Açılmıyor
Kaşıkçı Resul Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2015 #5 Format attım sorun düzeldi. Teşekkürler.