Gwenwin in unodui Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Diğer yerlerde sorun yok yani klavye çalışıyor. Şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2021
ChessMaster Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 222 19 Temmuz 2021 #2 Windows'u KMSPico ile mi aktifleştirdiniz?
Cem KARADEMİR Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 1.087 Çözümler 1 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Sınıf Öğretmeni 19 Temmuz 2021 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5. yol çözmüştü benim işimi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et 5. yol çözmüştü benim işimi.
P PhycoBatM Picopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 514 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #4 ChessMaster dedi: Windows'u KMSpico ile mi aktifleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam onunla alakası yok. Benim bilgisayarım KMSpico ile aktifleştirilmiş (keşke olmasaydı) fakat ben bu sorunu yaşamıyorum. Gwenwin in unodui dedi: Diğer yerlerde sorun yok yani klavye çalışıyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları bozulmuş olabilir.
ChessMaster dedi: Windows'u KMSpico ile mi aktifleştirdiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam onunla alakası yok. Benim bilgisayarım KMSpico ile aktifleştirilmiş (keşke olmasaydı) fakat ben bu sorunu yaşamıyorum. Gwenwin in unodui dedi: Diğer yerlerde sorun yok yani klavye çalışıyor. Şimdiden teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Windows dosyaları bozulmuş olabilir.
ChessMaster Hectopat Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 222 19 Temmuz 2021 #5 PhycoBatM dedi: Hocam onunla alakası yok. Benim bilgisayarım KMSpico ile aktifleştirilmiş (keşke olmasaydı) fakat ben bu sorunu yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor ama KMSPico bu soruna sebep olabiliyor. Şans işi biraz.
PhycoBatM dedi: Hocam onunla alakası yok. Benim bilgisayarım KMSpico ile aktifleştirilmiş (keşke olmasaydı) fakat ben bu sorunu yaşamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her zaman olmuyor ama KMSPico bu soruna sebep olabiliyor. Şans işi biraz.