Keskin808 Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #1 Bilgisayarımda durup dururken başlat menüsüne basınca kritik hata mesajı alıyorum. Başlat menünüz çalışmıyor bir daha oturum açtiğınızda düzeltmeye çalışacağız diye mesaj alıyorum. Ne yaptıysam olmadı.
Bilgisayarımda durup dururken başlat menüsüne basınca kritik hata mesajı alıyorum. Başlat menünüz çalışmıyor bir daha oturum açtiğınızda düzeltmeye çalışacağız diye mesaj alıyorum. Ne yaptıysam olmadı.
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2023 #2 Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni kapa sonra yeni işlem başlattan explorer.exe yazıp başlat dene bir bakalım.
Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni kapa sonra yeni işlem başlattan explorer.exe yazıp başlat dene bir bakalım.
Keskin808 Centipat Katılım 28 Ocak 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2023 #3 utkuymus dedi: Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni kapa sonra yeni işlem başlattan explorer.exe yazıp başlat dene bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı
utkuymus dedi: Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni kapa sonra yeni işlem başlattan explorer.exe yazıp başlat dene bir bakalım. Genişletmek için tıkla... Malesef olmadı