Başlat menüsü bing aramayı kapatma

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İ5 3470 4.0 GHZ O.C -SAPPHIRE NITRO+ RX 580-16 GB RAM-GIGABYTE GA-Z77X-UD3H-240+120 SSD SNOWMAN M200 600W +80 PSU
İPHONE 6S 64 GB
Meslek
Öğrenci
Başlat menüsünde bir şeyler yazınca bing arama yani Google'den arama yapıyor ne yapmalıyım kapatmayı nasıl yaparım? Kayıt defteri vb var ama işletim sistemim bozulmasın diye kurcalamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdaki yazılımı indirin. Yazılıma sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştırın.
Sonra resimde gösterdiğim ayarları yapın. Ayarı yaptıktan sonra sağ üstteki çarpı işaretine basın ve çıkan sonuca ''Yes'' diyerek kapatın.

Bu ayarları geri almak istediğinizde aynı uygulamayı kullanabilirsiniz.

Olmadı Hala web araması diyor

Şu ayarları da kapatmayı dener misin?

Ayrıca gizlilik için önerdiği ayarları uygulamanı öneririm. Ayarları uygulayınca mikrofon erişimi vb. kapanacaktır. Onları tekrar gizlilik ayarlarınden kendin açabilirsin.

Ayarları varsayılan değere getirmek içinde ''Undo all changes'' seçeneğini seçmen yeterlidir.

Kapatayım mı açayım mı?
arama çubuğu kayboldu
Resimdeki gibi mi yapayım

Başka çözüm öneriniz var mıdır.

Son düzenleme:
Gösterdiğim ayarları uyguladınız mı? Sorununu çözüldü mü?
Arama kutusu görev çubuğuna sağ tıklayıp tekrar açabilirsiniz.

Ayrıca mikrofon ayarları kapanmış olabilir. Gizlilik ayarlarından tekrar açabilirsiniz.
Kod:
Başlat > Ayarlar > Gizlilik > Mikrofon.

Yaptım ama ayarları kapatacağım mı açacağım mı onu tam anlamadım başka çözümü var mı yoksa deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…