Başlat menüsü geç açılıyor

Reiyzz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, dediğim gibi Windows tuşuna da bassam mouse ile de bassam başlat menüsü geç açılıyor 3 saniye falan bekliyorum eskiden bastığım gibi açılırdı. 10-15 gün bilgisayarı kullanmadım geldiğimde böyle oldu. Ne yapabilirim bilgisi olan birisi yardım edebilir mi?

Arka planda çok yük altında bir program kullanıyorsa normal, Görev Yöneticisi'nden kontrol et veya HDD kullanıyorsan bu durum normal.

Arka planda çok yük altında bir program kullanıyorsa normal, Görev Yöneticisi'nden kontrol et veya HDD kullanıyorsan bu durum normal.
ssd kullanıyorum ve arka planda çok bir şey çalışmıyor biraz araştırdığımda bazı insanlarında bu sorunu yaşadığını gördüm kafaya takma falan yazmışlar

SSD kullanıyorum ve arka planda çok bir şey çalışmıyor biraz araştırdığımda bazı insanlarında bu sorunu yaşadığını gördüm kafaya takma falan yazmışlar.

Windows'un genel performansında, oyunlarda kasma takılma gibi durum yaşamıyorsan bir problem yoktur o zaman.

Dediğin başlat sorunu Explorer ile alakalı olabilir, format atınca düzelir ama dediğim gibi performans düşüşü yoksa kafaya takmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…