Başlat menüsü küçüldü

Yapmak istediğin şey bunun gibi bir şey mi?
Eki Görüntüle 2021474

Hocam öncekinde bende sağ kısım bu şekilde duruyordu. Bakın social information yazısı var.
Spotify widget'larına benzeyen şeylerden var. Bende şu an o kısım gitti. Geri aynı şekile getiremem. Başlangıç yerini sıfırlayabiliyor muyum belki yeniden tam tamına o şekli alır yani sağ kısım aynı fotodaki gibi gözükür sıfırlarsam.

1700343160910.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncekinde bende sağ kısım bu şekilde duruyordu. Bakın social information yazısı var.
Spotify widget'larına benzeyen şeylerden var. Bende şu an o kısım gitti. Geri aynı şekile getiremem. Başlangıç yerini sıfırlayabiliyor muyum belki yeniden tam tamına o şekili alır yani sağ kısım aynı fotodaki gibi gözükür sıfırlarsam.
Eki Görüntüle 2021476

Hocam ilk önce istediğiniz uygulamaları başlangıça sabitlemeyi yapın yani istediğiniz şekilde konumlandırın resimdeki gibi de olabilir sonra social information yazan yere bir deneyin bakalım belki tekrar başlık yazılabiliyordur deneyerek öğrenmiş olursunuz.

Spotify widget'larına benzeyen şeylerden var. Bende şu an o kısım gitti. Geri aynı şekile getiremem. Başlangıç yerini sıfırlayabiliyor muyum belki yeniden tam tamına o şekli alır yani sağ kısım aynı fotodaki gibi gözükür sıfırlarsam.
Eki Görüntüle 2021476

Yeni kullanıcı hesabı açmayı deneyin, varsayılan hali gelmesi lazım.

Buradaki kullanıcı ile sorunlarımız aynı. Ben de eski haline getirmek istiyorum. 3 yöntemle cevap verilmiş ve üçü de olmadı. Silinen o kısımlar geri getirilemiyor heralde.

Bundan başka çare yok gibi görünüyor. Varsayılan halinin üzerine kendinize göre ayarlamalar yapmaktan başka çare yok sanırsam. Microsoft linkindeki çözümler de işe yaramıyor diyorsunuz.
Hocam o 3 yöntemden sonra da böyle oldu başlangıç.
1700345389746.png

Hocam o 3 yöntemden sonra da böyle oldu başlangıç.
1700345389746.png
Duzelttim bunu.

Yeni kullanıcı hesabı açmayı deneyin, varsayılan hali gelmesi lazım.
Onu nasıl yapacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı