7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 15 Aralık 2024 #1 Selamlar başlat arama kısmında sağ tık yapılmıyor. Sorunu yaşayan birkaç kişi daha var kimse bulamamış sorunu. Bilen var mı? Sağ tarafta bomboş bir şey gözükmüyor.
Selamlar başlat arama kısmında sağ tık yapılmıyor. Sorunu yaşayan birkaç kişi daha var kimse bulamamış sorunu. Bilen var mı? Sağ tarafta bomboş bir şey gözükmüyor.
mza01 Centipat Katılım 6 Nisan 2024 Mesajlar 698 Makaleler 2 Çözümler 9 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #2 766888 dedi: Selamlar başlat arama kısmında sağ tık yapılmıyor. Sorunu yaşayan birkaç kişi daha var kimse bulamamış sorunu. Bilen var mı? Eki Görüntüle 2374747 Sağ tarafta bomboş bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı deneyin, restart atmışsınızdır diye düşünüyorum ama atmadıysanız atın. Görev Yöneticisi'ni açın. "Windows Gezgini'ni bulun, sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin.
766888 dedi: Selamlar başlat arama kısmında sağ tık yapılmıyor. Sorunu yaşayan birkaç kişi daha var kimse bulamamış sorunu. Bilen var mı? Eki Görüntüle 2374747 Sağ tarafta bomboş bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı deneyin, restart atmışsınızdır diye düşünüyorum ama atmadıysanız atın. Görev Yöneticisi'ni açın. "Windows Gezgini'ni bulun, sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin.
7 766888 Decapat Katılım 18 Mart 2024 Mesajlar 1.725 Çözümler 12 15 Aralık 2024 #3 mza01 dedi: Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı deneyin, restart atmışsınızdır diye düşünüyorum ama atmadıysanız atın. Görev Yöneticisi'ni açın. "Windows Gezgini'ni bulun, sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor zaten bilgisayarı kapatıp açmıştım.
mza01 dedi: Windows Gezgini'ni yeniden başlatmayı deneyin, restart atmışsınızdır diye düşünüyorum ama atmadıysanız atın. Görev Yöneticisi'ni açın. "Windows Gezgini'ni bulun, sağ tıklayın ve "Yeniden Başlat" seçeneğini seçin. Genişletmek için tıkla... Maalesef işe yaramıyor zaten bilgisayarı kapatıp açmıştım.