Woex Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #1 Xbox ile her şeyi Windows 10'dan kaldırdım fakat başlat menüsünden kaldıramıyorum, başlat menüsünün dosya konumunda falan da gözükmüyor. Nereden silebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Şubat 2021
Xbox ile her şeyi Windows 10'dan kaldırdım fakat başlat menüsünden kaldıramıyorum, başlat menüsünün dosya konumunda falan da gözükmüyor. Nereden silebilirim?
S Salih METİN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 6.702 Makaleler 13 Çözümler 20 15 Şubat 2021 #2 Arama kısmına; "Xbox Game Bar'ı etkinleştir" yazarsanız, çıkan sayfadan deaktif edebilirsiniz.
Woex Kilopat Katılım 30 Mart 2019 Mesajlar 139 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #3 Salih METİN dedi: Arama kısmına; "Xbox Game Bar'ı etkinleştir" yazarsanız, çıkan sayfadan deaktif edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hizmetlerden falan devre dışı bıraktım oradanda devre dışı ettim ama olmuyor başlat menüsünden gitmiyor regeditten başlat menüsünün olduğu kısımdan silemez miyim?
Salih METİN dedi: Arama kısmına; "Xbox Game Bar'ı etkinleştir" yazarsanız, çıkan sayfadan deaktif edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Olmuyor hizmetlerden falan devre dışı bıraktım oradanda devre dışı ettim ama olmuyor başlat menüsünden gitmiyor regeditten başlat menüsünün olduğu kısımdan silemez miyim?