Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Ocak 2021 #1 Selamlar, Wallpaper Engine programını kullanıyorum ve masaüstündeki ikonlardan dolayı hoş olmuyor. Başlat menüsündeki yere nasıl her şeyi eklerim? Şimdiden teşekkürler.
Selamlar, Wallpaper Engine programını kullanıyorum ve masaüstündeki ikonlardan dolayı hoş olmuyor. Başlat menüsündeki yere nasıl her şeyi eklerim? Şimdiden teşekkürler.
GhostRider10 Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 483 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #2 Sürükleyerek yapabilirsiniz hocam , test ettim şuanda. Özür dilerim benim hatam... Ben görev çubuğu olarak okumuşum.
Sürükleyerek yapabilirsiniz hocam , test ettim şuanda. Özür dilerim benim hatam... Ben görev çubuğu olarak okumuşum.
darkinbox Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1.144 Çözümler 17 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri w3schools.com Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 14 Ocak 2021 #3 Öncelikle ekleyeceğiniz uygulamaya sağ tıklayın. (özellikler = yönetimler = yeni ikon ayarla) dedikten sonra başlat menüsüne koy tikini doldurun (Eski bilgisayarımda böyleydi)
Öncelikle ekleyeceğiniz uygulamaya sağ tıklayın. (özellikler = yönetimler = yeni ikon ayarla) dedikten sonra başlat menüsüne koy tikini doldurun (Eski bilgisayarımda böyleydi)
alpella Megapat Katılım 31 Aralık 2014 Mesajlar 280 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2021 #4 Sağ tıklayıp Başlangıç'a sabitle deyin. Sanırım bunu soruyorsunuz.
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.940 Makaleler 21 Çözümler 30 14 Ocak 2021 #5 darkinbox dedi: Öncelikle ekleyeceğiniz uygulamaya sağ tıklayın. (özellikler = yönetimler = yeni ikon ayarla) dedikten sonra başlat menüsüne koy tikini doldurun (Eski bilgisayarımda böyleydi) Genişletmek için tıkla... Olmadı. alpella dedi: Sağ tıklayıp Başlangıç'a sabitle deyin. Sanırım bunu soruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ne? Gerçekten bu kadar kolay mıydı? Çok teşekkür ederim hocam ya.
darkinbox dedi: Öncelikle ekleyeceğiniz uygulamaya sağ tıklayın. (özellikler = yönetimler = yeni ikon ayarla) dedikten sonra başlat menüsüne koy tikini doldurun (Eski bilgisayarımda böyleydi) Genişletmek için tıkla... Olmadı. alpella dedi: Sağ tıklayıp Başlangıç'a sabitle deyin. Sanırım bunu soruyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Ne? Gerçekten bu kadar kolay mıydı? Çok teşekkür ederim hocam ya.
Eld Hectopat Katılım 19 Mart 2020 Mesajlar 537 Çözümler 2 Yer Kastamonu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Ocak 2021 #6 Başlangıca eklemek istediğiniz uygulamalar için sağ tıklayıp başlangıça sabitle demeniz yeterli. Sadece başlangıca eklediğiniz uygulamaları görmek için buraya basabilirsiniz. Umarım işinize yarar
Başlangıca eklemek istediğiniz uygulamalar için sağ tıklayıp başlangıça sabitle demeniz yeterli. Sadece başlangıca eklediğiniz uygulamaları görmek için buraya basabilirsiniz. Umarım işinize yarar