alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #1 Resimde gözüktüğü gibi oldu, sebebini bilmiyorum. Kardeşim derse girmiş ve olan olmuş, çözümü nedir?
2 261538 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mayıs 2017 Mesajlar 7.632 Makaleler 98 Çözümler 213 1 Mart 2021 #2 Kenarından tutup boyutlandırma yapabilirsiniz.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 1 Mart 2021 #3 Galiba eliniz değdi ve yanlışlıkla oldu. Üstünden tutup yukarı doğru çekmeyi deneyin, olmazsa PC'yi yeniden başlatın. alienemre dedi: Resimde gözüktüğü gibi oldu, sebebini bilmiyorum. Kardeşim derse girmiş ve olan olmuş, çözümü nedir? Eki Görüntüle 901675 Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam arkaplanınızı çok beğendim. Bana da atabilir misiniz?
Galiba eliniz değdi ve yanlışlıkla oldu. Üstünden tutup yukarı doğru çekmeyi deneyin, olmazsa PC'yi yeniden başlatın. alienemre dedi: Resimde gözüktüğü gibi oldu, sebebini bilmiyorum. Kardeşim derse girmiş ve olan olmuş, çözümü nedir? Eki Görüntüle 901675 Genişletmek için tıkla... Bu arada hocam arkaplanınızı çok beğendim. Bana da atabilir misiniz?
alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #4 Hyundai Santa Fe V6 dedi: Galiba eliniz değdi ve yanlışlıkla oldu. Üstünden tutup yukarı doğru çekmeyi deneyin, olmazsa PC'yi yeniden başlatın. Bu arada hocam arkaplanınızı çok beğendim. Bana da atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi buyur hocam. 261538 dedi: Kenarından tutup boyutlandırma yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 901679 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzelttim.
Hyundai Santa Fe V6 dedi: Galiba eliniz değdi ve yanlışlıkla oldu. Üstünden tutup yukarı doğru çekmeyi deneyin, olmazsa PC'yi yeniden başlatın. Bu arada hocam arkaplanınızı çok beğendim. Bana da atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yeniden Yönlendirme Bildirimi buyur hocam. 261538 dedi: Kenarından tutup boyutlandırma yapabilirsiniz. Eki Görüntüle 901679 Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim düzelttim.
Hyundai Santa Fe V6 Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.328 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 1 Mart 2021 #5 alienemre dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi buyur hocam. Teşekkür ederim düzelttim. Genişletmek için tıkla... hocam SS olarak atabilir misiniz. ''Technopat'tan Yani''
alienemre dedi: Yeniden Yönlendirme Bildirimi buyur hocam. Teşekkür ederim düzelttim. Genişletmek için tıkla... hocam SS olarak atabilir misiniz. ''Technopat'tan Yani''
alienemre Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 294 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2021 #6 Hyundai Santa Fe V6 dedi: hocam SS olarak atabilir misiniz. ''Technopat'tan Yani'' Genişletmek için tıkla... Görüntü bozulmaz umarım . Dosya Ekleri retro-mustang-wallpaper.jpg 200,7 KB · Görüntüleme: 52
Hyundai Santa Fe V6 dedi: hocam SS olarak atabilir misiniz. ''Technopat'tan Yani'' Genişletmek için tıkla... Görüntü bozulmaz umarım .