S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #1 Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapatacağım zaman logoyo basınca kasıyor. Tekrardan basıyorum o zaman kasmıyor. Çözümü var mıdır?
Windows 10 kullanıyorum. Bilgisayarı kapatacağım zaman logoyo basınca kasıyor. Tekrardan basıyorum o zaman kasmıyor. Çözümü var mıdır?
TUNAibo4b Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #2 Hocam PC'ye virüs bulaşmış olabilir herhangi bir tarayıcıya giriş yapabiliyor musun? Artı 0 Eksi
KS KS S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #3 TUNAibo4b dedi: Hocam PC'ye virüs bulaşmış olabilir herhangi bir tarayıcıya giriş yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
TUNAibo4b dedi: Hocam PC'ye virüs bulaşmış olabilir herhangi bir tarayıcıya giriş yapabiliyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet.
TUNAibo4b Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #4 sumo011 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman herhangi bir antivirüs indir benim tavsiyem AVG veya Avast. Artı 0 Eksi
sumo011 dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... O zaman herhangi bir antivirüs indir benim tavsiyem AVG veya Avast.
KS KS S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #5 TUNAibo4b dedi: O zaman herhangi bir antivirüs indir benim tavsiyem AVG veya Avast. Genişletmek için tıkla... teknik servisle konuştum normal bir durummuş. Artı 0 Eksi
TUNAibo4b dedi: O zaman herhangi bir antivirüs indir benim tavsiyem AVG veya Avast. Genişletmek için tıkla... teknik servisle konuştum normal bir durummuş.
TUNAibo4b Centipat Katılım 4 Nisan 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Temmuz 2024 #6 Eğer sorun devam ediyorsa PC yenileme zamanı gelmiştir. sumo011 dedi: Teknik servisle konuştum normal bir durummuş. Genişletmek için tıkla... Evet ama aslında ama oyunlarda performans etkiliyorsa sıkıntı vardır. Artı 0 Eksi
Eğer sorun devam ediyorsa PC yenileme zamanı gelmiştir. sumo011 dedi: Teknik servisle konuştum normal bir durummuş. Genişletmek için tıkla... Evet ama aslında ama oyunlarda performans etkiliyorsa sıkıntı vardır.
KS KS S sumo011 Centipat Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 184 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #7 TUNAibo4b dedi: Eğer sorun devam ediyorsa PC yenileme zamanı gelmiştir. Evet ama aslında ama oyunlarda performans etkiliyorsa sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Knk 1 aylık laptop sadece başlat tuşuna basınca animasyon kasıyor oda ilk defa basınca 2.basmamda bu sorun olmuyor Artı 0 Eksi
TUNAibo4b dedi: Eğer sorun devam ediyorsa PC yenileme zamanı gelmiştir. Evet ama aslında ama oyunlarda performans etkiliyorsa sıkıntı vardır. Genişletmek için tıkla... Knk 1 aylık laptop sadece başlat tuşuna basınca animasyon kasıyor oda ilk defa basınca 2.basmamda bu sorun olmuyor