bozkt Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2023 #1 Bilgisayarda bir süre geçirdikten sonra başlat menüsüne tıkladığım anda bilgisayar komple donuyor ekran kilitleniyor aynı şekilde fare de restart atmadığım sürece geçmiyor çözümünü bilen var mı?
Bilgisayarda bir süre geçirdikten sonra başlat menüsüne tıkladığım anda bilgisayar komple donuyor ekran kilitleniyor aynı şekilde fare de restart atmadığım sürece geçmiyor çözümünü bilen var mı?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.027 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2023 #2 Windows Kernel. @403976 İlk olarak GPU ile ilgili olduğunu düşündürür bu durum bana. Format atıp denediniz mi tekrardan? Artı 0 Eksi
Windows Kernel. @403976 İlk olarak GPU ile ilgili olduğunu düşündürür bu durum bana. Format atıp denediniz mi tekrardan?
KS KS bozkt Hectopat Katılım 4 Ekim 2020 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #3 erengore dedi: Windows kernel. @403976 İlk olarak GPU ile ilgili olduğunu düşündürür bu durum bana. Format atıp denediniz mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Hayır henüz hiç format atmadım. Artı 0 Eksi
erengore dedi: Windows kernel. @403976 İlk olarak GPU ile ilgili olduğunu düşündürür bu durum bana. Format atıp denediniz mi tekrardan? Genişletmek için tıkla... Hayır henüz hiç format atmadım.