Mesela aşağıdaki resimdeki windows güncelleştirmleri üstünü tıklamama rağmen açılmıyor. Bu çoğu öğe için gerekli. Bir kere daha olmuştu, format atıp düzeltmiştim. Şimdi format atmadan ne yapabilirim?
Peki Ccleaner?
Ashampoo WinOptimizer, Advanced System Care, RivaTuner, System Mechanic, AVG PcTuneUp, TweakUI, 360Amigo System SpeedUp, Advanced System Optimizer, Memory Improve Master, Kingsoft PC Doctor, FreshUI, JetBoost, WinPerfect...
Bunlar sadece Gezginler.Net'te olan programların ilk sayfası... Optimizasyon - Gezginler
Tabi ki bunların hepsi işe yaramayan aksine sistemi bozan programlar... Ashampoo WinOptimizer'ı ben kullanıyorum ara sıra.. Ama optimizasyon için değil sisteme ayar çekmek için. En çok sevdiğim özelliklerinden birisi ise sistemde çoklu kullanıcı hesabı olsa dahi Birinin adını yazıyorsunuz şifresi varsa onuda yazıp kaydediyorsunuz. Sonra reset çektiniz mi normal de görmeniz gereken kullanıcı seçme ekranı gelmiyor, Direk sizin yazdığınız hesap açılıyor. Ben öyle öyle bir ara 6 ay boyunca kendi hesabımı gizlemiştim. İsterseniz açılırken "Shift" tuşuna basarak otomatik Log In işlemini sadece o an için iptal edebiliyorsunuz.
Bende Advanced System Care kullandım,halada yüklü durumda.Windows 8.1 yükseltme yaptıktan sonra bir sürü sorunla karşılaştım halada devam etmekte sorunlar.Bu programdan kaynaklı olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.