Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 21 Aralık 2023 #1 Bulduğum kaliteli beyaz tişörtlerin üstüne bazı yazılar tasarımlar basıyorum makine ile. Bunu nerede satabilirim? E-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
Bulduğum kaliteli beyaz tişörtlerin üstüne bazı yazılar tasarımlar basıyorum makine ile. Bunu nerede satabilirim? E-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?
BY LEWU Hectopat Katılım 22 Mayıs 2022 Mesajlar 2.696 Çözümler 2 21 Aralık 2023 #2 Zepett8 dedi: Bulduğum kaliteli beyaz tişörtlerin üstüne bazı yazılar tasarımlar basıyorum makine ile. Bunu nerede satabilirim? E-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Site açmayın bence, Trendyol kullanabilirsiniz.
Zepett8 dedi: Bulduğum kaliteli beyaz tişörtlerin üstüne bazı yazılar tasarımlar basıyorum makine ile. Bunu nerede satabilirim? E-ticaret sitesi açmayı düşünüyorum. Sizce mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Site açmayın bence, Trendyol kullanabilirsiniz.
Zepett8 Decapat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 466 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek jigolo 21 Aralık 2023 #3 BY LEWU dedi: Site açmayın bence, Trendyol kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şirket vb gerektiriyor onu nasıl yapabilirim? Mahkeme vb bir yere gitmem gerekiyor mu?
BY LEWU dedi: Site açmayın bence, Trendyol kullanabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Şirket vb gerektiriyor onu nasıl yapabilirim? Mahkeme vb bir yere gitmem gerekiyor mu?