Başyapıt sayılabilecek underrated animeler hangileri?

668214

Hectopat
Bu konuyu izlemeye anime bulamadığım için açtım. Bence Moriarty the Patriot.

Son düzenleme:
Genellikle belli bir popülaritesi olmayan anime/mangaları tüketmiyorum çünkü zaten kaliteli olanlar belli bir yere kadar biliniyor ama çok fazla önerilmediği için Mushi-Shi diyebiliriz ama başyapıt falan değil zaten bence başyapıt olarak nitelendirebileceğim bir anime izlemedim ha manga derseniz orada başyapıtlar var tabii ki.

Anime severlerin çoğu serinin büyük bir kısmı fight ile geçen ve sürekli power up alan ana karakterin olduğu animeleri yüceltiği için underrated animeler daha kaliteli olabiliyor bana göre. Mesela Vinland Saga'yın 2.sezonunda karakter gelişimi izliyoruz ama yorumlarda fight nerede diye animeyi kötülüyorlar ve izlemeye de devam ediyorlar nedense.

Son düzenleme:
Başyapıt diyemem ama popüler olmamakla birlikte underrated seriler diyebiliriz, kişisel tavsiyelerim, mushishi, juuni kokuki, seirei no moribito, saraiya goyou, shigurui.

Parasyte izleyebilirsin, Hakettiği değeri görmeyenlerden the sevens deadly sins izleyebilirsin.

Gosick
Cross Game
Space battleship yamato
Space brothars

Çok popüler olmadığından yazıyorum hocam. Konusunu da şahsen sevdim. Anime; The Daily Life Of The Immortal King.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…