cinarer1 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #1 Merhaba, mesela BAT dosyasına girsin ama çıkamasın. Yardım edebilirseniz sevinirim. [ÇÖZÜLDÜ] Son düzenleme: 7 Eylül 2022
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #2 cinarer1 dedi: Merhaba, mesela BAT dosyasına girsin ama çıkamasın. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsun Anonymus 010101 makine dili? Birazcık düzgün anlatabilir misin?
cinarer1 dedi: Merhaba, mesela BAT dosyasına girsin ama çıkamasın. Yardım edebilirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Ne diyorsun Anonymus 010101 makine dili? Birazcık düzgün anlatabilir misin?
aionthearete Hectopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 2.510 Çözümler 34 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2022 #3 Hocam anlamadım tam olarak girsin çıkamasın derken ne kastettiniz.
cinarer1 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #4 aionthearete dedi: Hocam anlamadım tam olarak girsin çıkamasın derken ne kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bat dosyasına girsin çarpı işaretine basamasın çıkmak için alt+f4 yapsın onu kastediyorum.
aionthearete dedi: Hocam anlamadım tam olarak girsin çıkamasın derken ne kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Yani bat dosyasına girsin çarpı işaretine basamasın çıkmak için alt+f4 yapsın onu kastediyorum.
Ethem Efe Kilopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.004 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Eylül 2022 #5 aionthearete dedi: Hocam anlamadım tam olarak girsin çıkamasın derken ne kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak.
aionthearete dedi: Hocam anlamadım tam olarak girsin çıkamasın derken ne kastettiniz. Genişletmek için tıkla... Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak.
plxaxd Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 2.333 Çözümler 19 7 Eylül 2022 #6 Anladığım kadarıyla BAT dosyası bir pencere açacak kapatınca tekrar geri açılacak kısaca loop doğru mudur?
Anladığım kadarıyla BAT dosyası bir pencere açacak kapatınca tekrar geri açılacak kısaca loop doğru mudur?
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #7 Ethem Efe dedi: Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak. Genişletmek için tıkla... Aklıma hiç öyle bir Batch komutu gelmiyor.
Ethem Efe dedi: Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak. Genişletmek için tıkla... Aklıma hiç öyle bir Batch komutu gelmiyor.
cinarer1 Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 127 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #8 Ethem Efe dedi: Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
Ethem Efe dedi: Şaka olarak istiyor sanırım, BAT dosyasını açacak bireyler çıkacak kapatmayı deneyecek ama kapatamayacak. Genişletmek için tıkla... Evet öyle.
notmythier Centipat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 468 7 Eylül 2022 #9 plxaxd dedi: Anladığım kadarıyla BAT dosyası bir pencere açacak kapatınca tekrar geri açılacak kısaca loop doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam adam dosyaya girince Alt+F4 dışında çıkmak için bir seçeneği olmayacak diyor galiba.
plxaxd dedi: Anladığım kadarıyla BAT dosyası bir pencere açacak kapatınca tekrar geri açılacak kısaca loop doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam adam dosyaya girince Alt+F4 dışında çıkmak için bir seçeneği olmayacak diyor galiba.
İntel Antisi Picopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 284 Çözümler 2 7 Eylül 2022 #10 cinarer1 dedi: Evet öyle. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarınıza şaka mı yapacaksınız