Eskiden 360 total antivirüsünde sandbox ile açınca mavi ekran veriyordu bu açık yüzünden. Fakat artık yok ama hala ana açık duruyor. Çok önemsiz açık. Windows XP'inbir sürü karakter yazınca hata vermesi gibi. Raporlamadım önemsiz diye ama yıllardır duruyor. yazıyorsunuz. Sonra yanına istediğinizi yazın. Sürekli o yazı çıkıyor ve o yazı ve kapanmıyor eğer siz kapatmazsanız. Dosyanın adının Msgbox.bat olup olmamasından bağımsız. Fakat çalışması için yönetici olarak açmalısınız yoksa işe yaramaz. En son baktığım da çalışıyordu. Düzeltildi mi bilmiyorum. Yapamayan olursa daha detaylı gösterebilirim. Bunun gibi bir kaç küçük açık bulmuştum zamanında (Küçük olmayanlarda var. Bir açık 100% CPU kullanımına sebep oluyordu ve tespit edilemiyordu. Birde güvenli mod değilse silinmiyordu dosya (Üstünde düzenleme yapabiliyorsanız doğru düzenleme ile silinebilir. Ama hangi kod onu bilmek gerek. Bilgisayarı yeniden başlatsanız dahi oluyor ve fare dönüyordu sürekli. Açıklar genelde ben aşırı kısa tutmaya çalışırım. Ondan baya geliştirilebilir ama virüs olarak görmüyorlar veya her şeyi false positive yaparak buluyor bir antivirüs. O da aşırı nadir kullanılan antivirüs.). Fakat yeni bulduğum açıktı. Açık bulma sitelerinde paylaşmadım ama bir foruma atmıştım sonra kötü amaçla kullanan olur dediler.) ama baya eskiydi. Sizde oluyor mu bu? Windows 10'da oluyordu bu. Mesela Msgbox adwt01 yazıyorsunuz ve sürekli Msgbox adwt01 çıkıyor yönetici modunda.