eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 25 Eylül 2023 #1 .bat dosyasını açan kisinin *X* basıp kapamasını nasıl engelleriz?
Stereo.Luigi99 Hectopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 3.433 Makaleler 6 Çözümler 67 Yer Isparta 25 Eylül 2023 #2 eedd dedi: .bat dosyasını açan kisinin *X* basıp kapamasını nasıl engelleriz? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şey yok gibi. İnternette bunun hakkında bir şey bulamadım.
eedd dedi: .bat dosyasını açan kisinin *X* basıp kapamasını nasıl engelleriz? Genişletmek için tıkla... Maalesef öyle bir şey yok gibi. İnternette bunun hakkında bir şey bulamadım.
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 25 Eylül 2023 #3 CMD'de yapamazsınız. Python'da sinyalleri dinleyerek yapabilirdiniz.
eedd Decapat Katılım 3 Eylül 2021 Mesajlar 164 Çözümler 1 26 Eylül 2023 #4 Nizel G dedi: CMD'de yapamazsınız. Python'da sinyalleri dinleyerek yapabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... cmd pythonu acıyor Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef öyle bir şey yok gibi. İnternette bunun hakkında bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... cmdyi acınca pythonu acıyor pythonu o ekranı kapatsada acık bırakabiliyorsak oda olur
Nizel G dedi: CMD'de yapamazsınız. Python'da sinyalleri dinleyerek yapabilirdiniz. Genişletmek için tıkla... cmd pythonu acıyor Stereo.Luigi99 dedi: Maalesef öyle bir şey yok gibi. İnternette bunun hakkında bir şey bulamadım. Genişletmek için tıkla... cmdyi acınca pythonu acıyor pythonu o ekranı kapatsada acık bırakabiliyorsak oda olur