Çözüldü BAT dosyasını çalışdırdıktan sonra klavye mouse çalışmıyor

• Konuyu başlatan eedd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 434
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

eedd

Decapat
Arkadaşlar dün FiveM'de optimazsyon icin birkaç .bat açtım dun aksam YouTube bakarken PC dipten kapandı geri açıldı açıldığında PC klavye mouse okumuyordu. Windows'un giriş ekranı vardı şifre girme yeri giremiyordum klavye tıklıyorum fakat calısmıyor. Üzerindeki HDD ışığı kırmızı yanmaya başladı sebebi nedir nasıl çözebilirim?

Virüs yemediğinize emin misiniz?

Arka planda program çalışıyor olabilir. Güvenli modda çalıştırmayı denediniz mi?
Usta dipten formatladım pcde suan 1 uygulama bile yok

Windows'un kendi virüs taramasını kullanın ya da AVG antivirüs gibi 3. şahıs uygulamaları kullanın virüs yemiş iseniz gözükecektir.
Klavye calısmıyordu bunu yapamıyordum hddyi çıkardım taktım düzeldi anlamadım

Yüksek ihtimalle temel klavye ve mouse driverlerini kaldırma emri vermiştir. Tak çıkar yapıp yeniden yüklenmesini sağlayabilir misin?

Kod dizisi üzerinden bilgisayar kilitlenmiş dahi olabilir tümüylen, normal uygulama olmasına gerek yok.

Sistem kilitlenmemişse Kaspersky ile virüs taraması yapın.

Yapacağım indirip.

Yüksek ihtimalle temel klavye ve mouse sürücülerini kaldırma emri vermiştir. Tak çıkar yapıp yeniden yüklenmesini sağlayabilir misin?

Yapmıstım, olmamıstı simdi format attım dipten düzeldi tekrar bir geçeceğim virus programıyla.

Format sorunu çözdü.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı