.bat ile gelişmiş dosya taşıma nasıl yapılır?

Sefer18

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese selam.

Belki çok basit bir konu ama tam olarak aradığım kodu hiçbir yerde bulamadım. Şimdi bat dosyasından ne istiyorum ona geleyim. Bulunduğu klasörden "screen" klasörünü "%USERPROFILE%\Desktop" içine taşıyacak. Ancak benim problem yaşadığım yer bu bat dosyası nerede olursa olsun olduğu dizindeki "screen" klasörünü kopyalamalı. Nasıl bir dizin belirtmem gerektiğini çok aradım ama bulamadım.
İkinci problemim ise eğer "desktop" yolu yoksa oluşturacak. Örnek veriyorum kızmayın :) Yani yol bulamadığında oluşturacak.
Üçüncü problemi ise eğer "desktop"içinde bir "screen" klasörü varsa önce onu silecek. Sonra taşıma işlemini gerçekleştirecek.

Her yerde aradım ancak bilgi bulamayınca konu açma ihtiyacı hissettim. Eğer sorumu karşılayan konu varsa çok özür dilerim. Şimdiden çok teşekkür ederim.

Tam olarak nasıl bir kod istediğimi size açıklayamamışım. Ben de "Install Shield" programı ile hallettim. Cevap yazan herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı