Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 464 6 Mayıs 2022 #1 @Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe Exit Koduyla Windows yazısını kaldırsam FPS düşüşü veya bilgisayarımı yavaşlatır mı? Kill explorler falan bana güvenli gelmedi. (Windows 11 kullanıyorum.) Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mayıs 2022
@Echo off. Taskkill /f /ım explorer.exe explorer.exe Exit Koduyla Windows yazısını kaldırsam FPS düşüşü veya bilgisayarımı yavaşlatır mı? Kill explorler falan bana güvenli gelmedi. (Windows 11 kullanıyorum.)
bvtushka Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 1.129 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Republic of Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2022 #2 Her hangi bir sorun çıkarmaz, bat ile yapıldığı için bu bir nevi görüntü kaldırma kodu.
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 6 Mayıs 2022 #3 Bu komutlar sadece Windows Gezgini'ni (explorer.exe) kapatıp geri açıyor. Aktifleştirme ile alakalı herhangi bir şey yapmıyor. Zararlı bir şey yok ama sorunu çözmeyecektir.
Bu komutlar sadece Windows Gezgini'ni (explorer.exe) kapatıp geri açıyor. Aktifleştirme ile alakalı herhangi bir şey yapmıyor. Zararlı bir şey yok ama sorunu çözmeyecektir.