FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Program kime ait bilmiyorum ama buradan gördüm programı. Eğer kullanan varsa güvenilir olup olmadığını yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Program kime ait bilmiyorum ama buradan gördüm programı. Eğer kullanan varsa güvenilir olup olmadığını yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #2 Guvenli.
FAT1HIYY3 Decapat Katılım 23 Ocak 2022 Mesajlar 862 Makaleler 2 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 longwayy dedi: Guvenli. Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim sitedeki dosya buradan gelmiş. Bu siteye pek güvenmiyorum daha güvenilir site var mıdır yahut GitHub projesi falan
longwayy dedi: Guvenli. Genişletmek için tıkla... Bu verdiğim sitedeki dosya buradan gelmiş. Bu siteye pek güvenmiyorum daha güvenilir site var mıdır yahut GitHub projesi falan
longwayy Kilopat Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 4.877 Makaleler 2 Çözümler 121 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #4 FAT1HIYY3 dedi: Bu verdiğim sitedeki dosya buradan gelmiş. Bu siteye pek güvenmiyorum daha güvenilir site var mıdır yahut GitHub projesi falan Genişletmek için tıkla... MajorGeeks gayet guvenilir bir indirme sitesidir.
FAT1HIYY3 dedi: Bu verdiğim sitedeki dosya buradan gelmiş. Bu siteye pek güvenmiyorum daha güvenilir site var mıdır yahut GitHub projesi falan Genişletmek için tıkla... MajorGeeks gayet guvenilir bir indirme sitesidir.