bat virüsü System32'yi sildi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Doğan321

Decapat
Daha fazla  
İntte gezinirken mediafire bir tane .bat virüs buldum sanal makineda açtım System32'yi falan sildi açılmadı ama hiçbir antivirüse yakalanmıyor bilen birisi eğer linki bulursam koyarım baksın.

İntte gezinirken mediafire bir tane .bat virüs buldum sanal makineda açtım System32'yi falan sildi açılmadı ama hiçbir antivirüse yakalanmıyor bilen birisi eğer linki bulursam koyarım baksın.
Bat virüsü ve System32. Çok iyi.

Silme ihtimaline anlam veremiyorum. Silen bir BAT virüsü görmedim. Şaşırtıcı.

Hocam sildiğine emin misiniz? Açma dosyasını silmiş de olabilir, bence silemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Silme ihtimaline anlam veremiyorum. Silen bir BAT virüsü görmedim. Şaşırtıcı.

Hocam sildiğine emin misiniz? Açma dosyasını silmiş de olabilir, bence silemez.

Bilmiyorum ben anlamam ki .bat falan biraz. VBS biliyorum o şaka virüsü videolarından.

Son düzenleyen: Moderatör:
İntte gezinirken MediaFire bir tane .bat virüs buldum sanal makineda açtım System32'yi falan sildi açılmadı ama hiçbir antivirüse yakalanmıyor bilen birisi eğer linki bulursam koyarım baksın.

Dostum sadece yazı olarak siliyor.

İlk önce yazı yazdırıyor. Ardından pause yapıyor. CMD açıyor. Ve son olarak regediti ve kendi kanalını açıyor. Değil mi?
Dostum sadece yazı olarak siliyor.

Eki Görüntüle 2333683
Benimde böyle şaka virüsüm vardı. O daha gelişmişti ama böyleydi. Uyarı: Şaka virüsü olsa bile virüs indirmeyiniz! Şaka virüsleri zarar vermese bile kendinizi korkutur, zarar verirsiniz. Ayrıca şaka virüsü yapıyorsanız yaymayın, empati kurun benim gibi.

Son düzenleme:

Evet sadece CMD gibi şeyleri açar ama onları yönetemez zaten birden fazla start CMD yazmış korkutmak için ve YouTube kanalını yapıştırmış reklam için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…