Kanka riskli olabilir, temizlerken her ihtimale karşı plastik bir eldiven kullan.Elektrik çarpması gibi durumları önlemek için...Laptop çıkabilen bataryaya sahip ama sıkışmış bir türlü çıkmıyor delirme noktasına geldim. Neyse laptopun pilini bitirip içini temizlesem sıkıntı olur mu?
Bataryanın bağlantısını laptopun anakartı ile kesmezseniz içini açıp yaptığınız herhangi basit bir işlemde bile kısa devre meydana gelebilir veya gelmeyebilir şans işi, riske atmamak lazım.
Hocam teknik servise göndermeniz en iyisi olacaktır.Gitmişken temizliğini de yaparlar.Macunu da yenilerler.Tertemiz olurPeki hocam sıkışmış batarya nasıl çıkar, bir yöntemi var mıdır, markadan markaya modelden modele değişir tabii ama genel bir püf noktası var mıdır?
Laptop çıkabilen bataryaya sahip ama sıkışmış bir türlü çıkmıyor delirme noktasına geldim. Neyse laptopun pilini bitirip içini temizlesem sıkıntı olur mu?
Hocam teknik servise göndermeniz en iyisi olacaktır. Gitmişken temizliğini de yaparlar. Macunu da yenilerler. Tertemiz olur.
Anladım hocam, sağlık olsun.Eğer kullanılabilir durumda ise riske atmayın derim.Pc kapalı iken elektrikli süpürge ile fan ızgaralarını temizlemeyi denebilirsiniz.Hocam 11 senelik laptop, sürücüleri bile resmi sitesinden kaldırılmış, 1 ay sonra yeni laptop alacağım gerek yok yani sadece 1 ay boyunca boş kalmayayım diye temizlemek istedim, nasip değilmiş.
Bataryan belki sabittir, bataryayı sökmek yerine anakartla olan bağlantıyı ayır, en azından elektrik gitmemiş olur sisteme. Bu konularda çok fikir sahibi değilim ama bence problem yaratmayacaktır.Hocam 11 senelik laptop, sürücüleri bile resmi sitesinden kaldırılmış, 1 ay sonra yeni laptop alacağım gerek yok yani sadece 1 ay boyunca boş kalmayayım diye temizlemek istedim, nasip değilmiş.
Bataryan belki sabittir, bataryayı sökmek yerine anakartla olan bağlantıyı ayır, en azından elektrik gitmemiş olur sisteme. Bu konularda çok fikir sahibi değilim ama bence problem yaratmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.